Faragó Júliának sikerült lefogynia és másoknak is segíteni akar


Sziasztok, lányok! Mindenkinek feltűnt, hogy nagyon sokat fogytam, azóta csak úgy bombáztok a kérdésekkel. Nagyon igyekeztem mindenkinek válaszolni és mindenkit támogatni, de ez nem sikerült - ilyen sok kérdésre csak akkor tudnék egyenként válaszolni, ha online élném az életem. Ezért inkább úgy döntöttem, hogy ezzel a blogbejegyzéssel válaszolok a kérdésre: Hogyan sikerült lefogynod 33 kilót?

Előtörténet

Sosem voltam vékony, de észrevettem, hogy egyre csak hízok és hízok. Borzalmas redők jelentek meg a hasamon, úgy néztem ki, mint egy bulldog bikiniben, a csípőm a lábam és a fenekem pedig egyre csak nőtt! Úgy döntöttem, lefogyok és egészségessé változtatom a testem, kerül, amibe kerül, ezért abbahagytam a zsíros, olajban sült ételek folyamatos evését, és lemondtam az esti nassolásokról is. Reggelente futni kezdtem, az estéket pedig a konditeremben töltöttem, de ahelyett hogy fogytam volna, továbbra is csak kapkodtam fel a kilókat! Egy hónappal később, a súlyom elérte a borzalmas 88 kilót. Folyamatosan szigorítottam a diétámon, kihagytam a kenyeret, a sült dolgokat, és az édességeket. Csak zöldséget és gyümölcsöt ettem, és csak vizet ittam. Kipróbáltam néhány borzalmasan drága fogyasztóteát és tablettát is, de nekem semmi sem vált be. Egy kis idő múlva a leadott kilók mindig visszatértek a kifáradt testemre.A rengeteg diéta, tabletta, és a konditeremben eltöltött óra és elköltött pénz után, teljesen feladtam. Egy nap, belefutottam egy cikkbe, amely aChocolate Slim természetes eredetű fogyasztótermékről szólt, és úgy döntöttem, csak kipróbálom. Úgy hallottam, hogy Erdélyi Mónika, Sarka Kata, Jakupcsek Gabriella, és még sok más híresség is ezzel a termékkel fogyott le, de még így is szkeptikus voltam. De már minden mást kipróbáltam, eléggé el voltam keseredve, nem volt más választásom! Ráadásul, elolvastam a teszteket és elég jóknak tűntek!

Így, eldőlt! Ráléptem a termék weboldalára, mindent leellenőriztem még egyszer, majd megrendeltem a fogyasztóitalt. A csomag pár hét alatt megérkezett. Elolvastam a használati utasításokat, napi 1-2 alkalommal kell 1-3 kanálnyi terméket összekeverni tejjel és meginni. Nagyon laktató!A puffadtság eltűnt, a bőrszínem is sokat javult! A csípőm és a hasam jelentősen kisebb lett, és a hangulatom is sokkal jobb lett! Kezdtem elhinni, hogy ismét szép lehetek, bármilyen diéta vagy edzés nélkül! És továbbra is mindent megettem, amit csak akartam! Már rosszul voltam a diétázás és az edzés gondolatától is...

Edzettebb és motiváltabb lettem, már inkább a lépcsőt használtam a lift helyett, minden alkalommal. Ami régen kemény küzdelem volt, most kellemes időtöltéssé változott! Nem tudtam elhinni, hogy mi történt, csak annyit csináltam, hogy követtem az egyszerű használati utasításokat a koktél hátulján!

Azóta mindenkinek ajánlom a Chocolate Slim-et, már az összes barátom és kollégám ismeri. Fontos: kizárólag csak a hivatalos weboldalrólrendeljétek meg a terméket, különben hamisítványba futhattok bele. Elégedett vagyok az eredményemmel, és úgy hiszem, ti is boldogok lesztek! Felejtsétek el a sztereotípiákat: nem kell diétáznotok vagy edzenetek, hogy jó alakotok legyen!Íme, a válasz néhány kérdésre, amelyet gyakran feltesztek a közösségi médián keresztül:
A fogyás után alakult ki narancsbőr?
Nem, a Chocolate Slim-mel történő fogyás nem hagy maga után narancsbőrt, a termék klorogénsav tartalma miatt.
Mi történt a bőröddel? Gyorsan összehúzódott?
Igen! Se nekem, se a Chocolate Slim-et használó barátaim közül sem volt gondja senkinek a növekedési csíkokkal vagy a narancsbőrrel!
Mit érdemes ennem? Van bármilyen diéta, amit érdemes követni?
Ahogy mondtam, én ellenzem az összes diétát - és nincs is rájuk szükség, ha rendszeresen fogyasztjátok aChocolate Slim-et.
Igaz az, hogy este 6 óra után nem szabad enni, ha nem akarsz elhízni?
Ez csak legenda! Természetesen, az a legjobb az anyagcseréteknek és az egészségeteknek, ha akkor esztek, amikor éhesek vagytok, csak ne vigyétek túlzásba!


Popular Today
ÍGY ŰZÖD EL ÖRÖKRE A LÁBGOMBÁT/HU
Read more
Természetes gyógymódok körömgomba ellen
Read more
Ízületi fájdalmak okai és kezelése
Read more
HOGYAN LEHET MEGSZABADULNI A VISSZÉR
Read more
Receptek az alacsony szénhidrát szirup
Read more
5 ital, amitől állítólag fogyni lehet
Read more
Gyümölcsitalok fogyni egészségesen
Read more
Faragó Júliának sikerült lefogynia és másoknak is segíteni akar
Read more

Never Miss A Post!