​A története annak, hogyan hagytam abba a diétázást és kezdtem el fogyni

A története annak, hogyan hagytam abba a diétázást és kezdtem el fogyni

Helló, mindenkinek! A nevem Helga, üdvözlök mindenkit a személyes mini blogomban. Engedjétek meg, hogy elmeséljem a történetem arról, hogyan fogytam le gyorsan. Megpróbálok mindenkinek válaszolni és támogatni titeket. Mostanában azonban olyan sokan írnak nekem, és nem csak ezen a blogon keresztül, hogy a számítógépem előtt kellene élnem, amit nem szeretnék :)), hogy mindenkinek válaszolni tudjak.

Így eldöntöttem, hogy inkább megírom ezt a cikket és megválaszolom a legégetőbb kérdést: Hogyan adtam le 5 kg-t?
Sosem voltam karcsú, mindig is vékonyabb akartam lenni. Az idő teltével végül elértem a célom, köszönhetően egy fogyasztó italnak, és az eltökéltségemnek, hogy elérem a célom, nem számít, mibe kerül.Motiváció

Mindig kényelmetlenül éreztem magam a nagy széles testemben, állandóan irigykedtem a vékony nőkre, úgy akartam érezni magam, mint ők. Belül mindig vékonynak éreztem magam. Azt akartam, hogy a jövőbeli férjem a karjaiban hordjon, és azt akartam, hogy a gyerekeimnek legyen a legszebb anyukájuk.
De végül több, mint 75 kilósra híztam Annyira borzalmas volt, undorodva nézem a régi fotóimat! A kollegák nevettek rajtam, ami ahhoz vezetett, hogy még tovább híztam, hiszen bánatomba inkább ettem. Kellett valami, hogy motiváljon, de ez a motiváció egy negatív élményként érkezett meg: hat hónappal azután, hogy felvettek a munkahelyemre, kirúgtak. Világossá tették, hogy nem felelek meg ennek a csuda szuper cégnek az elvárásainak. Nem úgy néztem ki, mint a többi vékony és csinos lány, akik mellettem dolgoztak. Sosem fájt még semmi se annyira, ezért elhatároztam, hogy jobbá változtatom az életem.Az én történetem: hogyan fogytam le

Először azt hittem, hogy «ha ráhagyom a nassolást, akkor elmúlik a súlyfelesleg», de ez hiú ábránd volt! A világ összes diétáját kipróbáltam, emellett a legdrágább személyi edzőkkel edzettem. De semmi eredménye sem volt… A stressz és a hangulatingadozásaim csak tovább rontották a helyzetet, a kilók nem akartak eltűnni! Azon gondolkoztam, hogy ez a korom miatt van-e (most 28 éves vagyok), vagy örökké kövér fogok maradni.

Van egy barátom, aki különböző dolgokat hozat be Kínából, és eladja őket online, neki mindig elmondta ma szomorú «fogyási» történeteim, például, hogyan adtam fel az újabb és újabb diétákat. Egy nappal az egyik pekingi utazása után felhívott, és azt mondta, van egy meglepetése a számomra. Szomorúan mondtam neki, hogy szerintem nem fogok beleférni az ajándékába. Erre azt válaszolta, hogy ezzel a cuccal bármibe bele fogok férni. Kíváncsivá tett, elkezdtem izgulni.
Kiderült, hogy a barátnőm egy csomag Lives nevű italt hozott nekem. De ez nem valami szemét volt, hanem egy a Távol-Keleten, Kínában és Tibetben elterjedt kiváló fogyasztó termék. A barátnőm elmondta, hogy a Lives Kínában valósággal eltűnt a bevásárlóközpontok polcairól, hiszen a kínai nők erősen rászoktak a gyorskajára, ami nem éppen a legdiétásabb étrend a világon. Így hát fel kellett idézniük a régi fogyási és testtisztító módszereiket.
A termék használata nagyon egyszerű, elég rendszeresen, naponta két vagy három alkalommal inni belőle.Popular Today
HOGYAN LEHET MEGSZABADULNI A VISSZEREK OTTHON?
Read more
HOGYAN LEHET MEGSZABADULNI A VISSZÉR
Read more
Csokoládéval is fogyhatsz
Read more
Kávé segít a fogyásban!
Read more
Uborka és gyors fogyás
Read more
Házi receptek vesztes túlsúly
Read more
ÍGY KÉSZÜL A FOGYÁST ELŐSEGÍTŐ ZÖLDTURMIX.
Read more
8 fogyasztó turmix
Read more

Never Miss A Post!