Szabó Melinda lefogyott és másoknak is segíteni kíván.

Sziasztok kedves olvasók! Biztosan mindenki észrevette, hogy mennyire lefogytam, és egyszerűen elleptettek az ezzel járó kérdésekkel, hogyan is sikerült. Önállóan már nem győzők felelni a személyes e-mailokra. Igyekszem mindenkinek válaszolni, tartani bennetek a lelket, de ilyen tempó mellet a neten kellen élnem. Ezért úgy döntöttem, hogy megírom ezt a cikket és ezzel mindenkinek válaszolok arra az élő kérdésre: Hogyan tudtam leadni 26kg-ot.Előtörténet

Sohasem voltam sovány, de az utóddi időben egyszerűen felfújódtam! A hasamon 3 ronda hájredőny jelent meg, mint a buldognak, óriási gömbölyű csipő, a lábaim és a fenekem pedig együtt nőtt a többivel! Egyértelmű, hogy eldöntöttem magamban, minden áron lefogyok. Lemondtam a zsíros, sült ételekről és a lefekvés előtti evésekről. Elkezdtem reggelente kocogni, esténként tornaterembe jártam. De ahelyett, hogy fogytam volna, a súlyom továbbra is csak gyarapodott. Egy hónap leteltével 89kg voltam. Szigorú diétába kezdtem, először az egyikbe, másikba, majd a harmadikba. Elfelejtettem a hús, kenyér, burgonya, édesség ízét. Csak gyümölcsöt és zöldséget ettem és vizet vagy kefírt ittam rájuk. Kipróbáltam az összes drága fogyasztó teát – de mindez hasztalan volt. Azokat a kilókat amelyeket leadtam, ismét fölszedtem a megkínzott testemre.A kipróbált diéták sora, tablettaszedés, sportklub és személyes edző után önerőtlenül leengedtem kezeimet, nem volt kedvem semmit csinálni. De egyszer csak szerencsés véletlenszerűséggel egy egyedülálló termékre bukkantam, a Zöld Kávéra, és miután egyre többet tudtam meg a kedvező hatásáról, úgy döntöttem, hogy mellette maradok. Igaz ezelőtt hallottam, hogy Erdélyi Mónika, Gombos Edina, Gáspár Győző és még sokan mások fogytak a Zöld Kávé segítségével, de mindezek ellenére szkeptikusan viszonyultam hozzá, nem bíztam a sikerben. De más választásom nem volt, fogynom pedig sürgősen kellett!

Végül is rászántam magam! Beléptem a weboldalukra, mégegyszer figyelmesen elolvastam és megrendeltem ezt a kávét. Néhány hét nap múlva kézhez kaptam a csomagot, áttanulmányoztam a használati utasítást és tervszerint kezdtem cselekedni.Eltűnt a puffadtság, arcom sokkal frissebb lett! A ronda pocakom látványosan kisebb, csípőm feszesebb lett! És egyáltalán, ettől a látványtól egyre harciasabb lett a kedvem! Hinni kezdtem abban, hogy ilyen tempóval hamarosan a kövér lány gyönyörű hercegnővé változik! És mindezt diéta és edzés nélkül tudom elérni! Közben pedig ettem! Mindent, amit kívántam! Az ilyen lehetőségű fogyás nagyon kedvemre volt! Ebben az időben a fitnesstől és edzésektől már undorom volt...

Gyakorlatilag már Hableánynak éreztem magam! Közérzetem javult, az emeletre a lépcsőkön mentem fel, hogy rögzítsem eredményeimet formás lábakkal. Pedig csak követtem az utasításokat, mindössze betartottam a kávéfogyasztási ütemtervet! Ily módon csak a lusta nem fog lefogyni! Az biztos, hogy ez a legkönnyebb és legkellemesebb módja a fogyásnak minden idők óta! Ilyen “light”Most már az összes barátnőmnek, kollégámnak ajánlom a Zöld Kávét. Feltétlenül a termék hivatalos weboldalán kell megrendelni. Összeségében teljesen elégedett vagyok az eredményeimmel, hiszek benne, hogy Önöknek is sikerül! Annál is inkább, hogy ennek érdekében, a közhiedelemmel ellentétben, nem szükséges korlátozni magukat az evésben és kínozni magunkat unalmas edzésekkel.

Felelek azokra a kérdésekre, melyeket leggyakrabban tesznek fel nekem:

Jelentek-e meg striák a fogyás után?
Nem, a Zöld Kávé után a bőrön nem jelentek meg striák! A fölösleges súly fokozatosan tűnik el, és ez a fokozatásság nem károsítja a szervezetet.
A bőr nem lett pöttyhedt? Hogyan lett ilyen feszes?
A bőr ideálisan nyeri vissza rugalmasságát! Sem nálam, sem az ismerőseimnél ezzel kapcsolatosan semmilyen probléma nem merült fel.
Narancsbőr és minden ami ezzel kapcsolatos! Még egyszer megismétlem, semmilyen narancsbőr, sem hozzá hasonló probléma nem lesz!
Mi van az étkezéssel? Milyen diétát kell betartani?
Én ellenzem a diétákat - fölöslegesek, egyszerűen nem kell megfeledkezni rendszeresen inni ezt a kávét.
Az igaz, hogy este 6 után nem lehet enni?
Ez egy mítosz! A megszokott módon lehet étkezni és persze, ahogy sikerül! Természetesen egészségünk érdekében étkezzünk gyakrabban és kis adagokban!


Popular Today
Házi receptek vesztes túlsúly
Read more
Gyógynövényekkel a visszér ellen
Read more
Legjobb zsírégető tipp
Read more
ÍGY ŰZÖD EL ÖRÖKRE A LÁBGOMBÁT
Read more
ÍGY ŰZÖD EL ÖRÖKRE A LÁBGOMBÁT
Read more
Karcsúsító ital
Read more
Mitől fájnak az ízületek?
Read more
Természetes gyógymódok körömgomba ellen
Read more

Never Miss A Post!