ÍGY ŰZÖD EL ÖRÖKRE A LÁBGOMBÁT

A népi orvosság

A szódabikarbónát számos nyavalyára használták már nagyanyáink is. Nos, ez az ezerarcú csodaszer a gombára ugyancsak kitűnő orvosság. A szódabikarbóna kiváló fertőtlenítő, csillapítja a viszkető, égő érzést a lábujjak között és a lábfejen. Három evőkanál szódabikarbónát keverjünk egy tál langyos vízbe, majd áztassuk benne a lábunkat 15-20 percig, ezután alaposan töröljük szárazra. Hogy megelőzzük a gomba újbóli felbukkanását, mielőtt aludni térünk, szórjunk szódabikarbónát a cipőnkbe. Szárít és megakadályozza a gombák megjelenését.A gyógynövények erejével

Az ausztrál teafa olaja igen erős fertőtlenítőszer. Nyugtató kezeléshez keverjünk össze teafaolajat azonos mennyiségű olívaolajjal, és naponta kétszer dörzsöljük az érintett bőrfelületbe. Az olívaolaj felpuhítja a gombásodás miatt megkeményedett bőrt, így a teafaolaj jobban felszívódik. A kezelést hat-nyolc hétig folytassuk.

A házi orvosságok leghamarabb három hét alatt fejtik ki hatásukat. Nyugtalanítóan erős tünetek esetén azonban ne várjunk ennyi ideig, forduljunk azonnal orvoshoz!


Popular Today
Csoki-diéta
Read more
Vadgesztenye krém rozáceára, visszerekre
Read more
ÍGY ŰZÖD EL ÖRÖKRE A LÁBGOMBÁT/HU
Read more
Vadgesztenye krém rozáceára, visszerekre
Read more
Házi receptek vesztes túlsúly
Read more
Zöld turmix – “Green smoothie”
Read more
Gyümölcsitalok fogyni egészségesen
Read more
Gyors fogyás 1 hét alatt, akár 5 kilótól is megszabad
Read more

Never Miss A Post!