3 terveellistä smoothieta painonpudotukseenPainon pudottaminen terveellisellä tavalla? Kyllä, se on mahdollista. Sinun täytyy vain huolehtia ravitsemuksestasi ja varmistaa, että ruokavaliosi sisältää riittävästi vitamiineja, proteiineja, kuituja ja tarvittavia kivennäisaineita kattamaan päivittäisen tarpeen, ilman että mitään jää uupumaan.

Luonnon tuoremehut ja terveelliset smoothiet ovat hyvä tapa painonpudotuksessa; yhdistettynä muihin tiettyihin ruokiin ne auttavat sinua pikku hiljaa polttamaan rasvaa. Selitämme kuinka tämä onnistuu alla olevien kolmen herkullisen ja terveellisen smoothiereseptin avulla.

Terveelliset smoothiet painonpudotukseen

1. Ananas ja aloe vera -smoothie


Tämä on yksi suosituimmista laihdutussmoothieista. Ehkä tiedät jo ananaksen uskomattomista hyveistä: se on laksatiivinen, diureetti, desinfioiva, virkistävä, ja se sisältää runsaasti antioksidantteja… Ja jos yhdistät sen hämmästyttäviä ominaisuuksia sisältävään aloe veraan, juomasta tulee lisäksi kosteuttava, puhdistava ja myrkkyjä poistava. Se auttaa ruoansulatuskanavaa ja suolistojärjestelmää poistamalla myrkkyjä ja ylimääräistä rasvaa.

Tätä juomaa voidaan käyttää hämmästyttävänä virvoitusjuomana, joka auttaa huolehtimaan terveydestä ja pääsemään vähitellen lähemmäs asianmukaista painoa.

Miten nauttia juoma?

  • Se on hyvin helppoa. Koska tämä dietti on luonteeltaan myrkkyjä poistava (eli detoxinen), olisi hyvä seurata sitä viitenä peräkkäisenä päivänä kahdesti kuukaudessa. Tämän seurauksena kehosi poistaa haitallisia myrkkyjä ja rasvoja. Näiden neljän päivän aikana voit seurata salaattipohjaista ruokavaliota, nauttia täysjyväleipää, hedelmiä ja vihanneksia. Aloita dietti juomalla kaksi lasillista ananasmehua aamiaisella.
  • Päivän kahden pääaterian – lounaan ja päivällisen – jälkeen, juo lasillinen aloe vera -juomaa. Miten valmistat aloe vera -juoman? Se on erittäin helppoa. Katkaise aloe verasta lehtiä; huomaathan että lehtien tulisi olla paksuja. Irrota piikit, avaa se ja ota säilöön sisuksen valkoinen ja mehukas osa. Tämä osa on kaikkein hyytelömäisin. Laita se tehosekoittimeen ja lisää puoli lasillista mehua, esim. sitruuna- tai omenamehua. Näin juoma on huomattavasti miellyttävämpi nauttia.

2. Vihreä smoothieVihreä smoothie? Se on vihreä, herkullinen, terveellinen ja aivan loistava kalorien ja rasvan polttaja. Mietit jo ehkä mitä se sisältää? Tämä hämmästyttävä smoothie sisältää persiljaa, sitruunaa, selleriä, pinaattia, inkivääriä, kurkkua ja omenaa. Nämä eri osaset sisältävät C-vitamiinia, B6-vitamiinia, kuitua, foolihappoa, Omega-3 -rasvahappoa, antioksidantteja… Et voi sivuuttaa tätä.

Sinun kannattaisi juoda siitä kymmenen päivää peräkkäin aamiaiseksi ja sitten levätä 20 päivää. Erittäin helppoa.

Miten nauttia juoma?

  • Kuten jo mainitsimme, tämä smoothie on tehokkain nautittuna kymmenen päivää perätysten aina aamuisin, mikä tekee tästä kuurista erittäin helpon. Huuhtele kaikki tarvittavat ainesosat: yhden sitruunan mehu (tätä ei tietenkään tarvitse huuhdella), kolme persiljan vartta, yksi sellerin varsi, kolme pinaatinlehteä, teelusikallinen raastettua inkivääriä, puolikas kurkku ja yksi siemenetön omena kuorineen.
  • Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja yritä saada hyvin tasainen mehu. Jos lisäät puoli lasia tuoretta vettä, sekoittaminen on paljon helpompaa. Ja onpa se herkullista! Aloitat päiväsi paljon energisempänä ja ilman välipalojen tarvetta. Kymmenen päivän jälkeen olet polttanut tarpeettomia kehosi rasvoja ja puhdistanut kehon. Muista kuitenkin pysyä kaukana runsaasti rasvaa sisältävistä elintarvikkeista, makeisista, valkoisista jauhoista, sokerista ja sokerisista juomista, etenkin näiden kymmenen päivän ajan.

3. Greippi ja päärynä -smoothie


Me kaikki taidamme jo tietää päärynöiden eduista. Jotkut saattavat tuntea sen kasvina, jolla on loistavia lääkinnällisiä ominaisuuksia, ja että useiden tutkimusten mukaan se on erittäin tehokas apu laihtumisessa.

Päärynä sisältää paljon kuitua, vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja vähän kaloreita. Jos lisäät kuvioon myös greipin, niin tämä pirtelö on erinomainen rasvaa polttava juoma joka sisältää myös paljon ravinteita. Aiotko sivuuttaa sen? Ei ehdottomasti kannata!

Miten nauttia juoma?

  • Juo tämä smoothie aamupalaksi kymmenen päivän ajan. Aivan kuten yllä jo esitellyn vihreän smoothien kanssa, sinun pitäisi levätä 20 päivää ja aloittaa sitten alusta. Tulet huomaamaan kuinka tehokas se on.
  • Valmistaaksesi juoman valitse keskikokoinen päärynä. Seuraavaksi, purista yhdestä greipistä mehu ja laita molemmat ainesosat tehosekoittimeen. On tärkeä sekoittaa ainekset kunnolla niin että päärynä vapauttaa kaikki mehunsa, eli samalla myös kaikki sen hyvät ominaisuudet. Voit lisätä puoli lasia raikasta vettä. Nauti aamiaiseksi.

Voit nauttia minkä tahansa näistä artikkelin kolmesta smoothiesta riippuen omista tarpeista tai mieltymyksistä, tai siitä mitä ainesosia sinun on helpoin löytää.

Muista olla johdonmukainen ja näiden juomien seurana on hyvä pitää yllä tasapainoista, monipuolista ja vähärasvaista ruokavaliota ja lisäksi harrastaaliikuntaa päivittäin. Jopa tunnin kävely päivässä voi riittää. Sen vaikeampaa se ei olekaan!

Popular Today
Etusivu korjaustoimenpiteitä varten menettää ylipaino
Read more
5 keinoa laihduttaa inkiväärin ja sitruunan avulla
Read more
5 keinoa laihduttaa inkiväärin ja sitruunan avulla
Read more
Hyödyllisiä Painonpudotus Vinkkejä
Read more
Hurja väite: Juo tätä juomaa kolmen päivän ajan, niin laihdut liki neljä kiloa
Read more
Hurja väite: Juo tätä juomaa kolmen päivän ajan, niin laihdut liki neljä kiloa
Read more
Laihdu pysyvästi – 30 vinkkiä
Read more
Miten laihtua nopeasti
Read more

Never Miss A Post!