A története annak, hogyan hagytam abba a diétázást és kezdtem el fogyni

Helló, mindenkinek! A nevem Helga, üdvözlök mindenkit a személyes mini blogomban. Engedjétek meg, hogy elmeséljem a történetem arról, hogyan fogytam le gyorsan. Megpróbálok mindenkinek válaszolni és támogatni titeket. Mostanában azonban olyan sokan írnak nekem, és nem csak ezen a blogon keresztül, hogy a számítógépem előtt kellene élnem, amit nem szeretnék :)), hogy mindenkinek válaszolni tudjak.
Így eldöntöttem, hogy inkább megírom ezt a cikket és megválaszolom a legégetőbb kérdést: Hogyan adtam le 26 kg-t?
Sosem voltam karcsú, mindig is vékonyabb akartam lenni. Az idő teltével végül elértem a célom, köszönhetően egy fogyasztó italnak, és az eltökéltségemnek, hogy elérem a célom, nem számít, mibe kerül.Mindig kényelmetlenül éreztem magam a nagy széles testemben, állandóan irigykedtem a vékony nőkre, úgy akartam érezni magam, mint ők. Belül mindig vékonynak éreztem magam. Azt akartam, hogy a jövőbeli férjem a karjaiban hordjon, és azt akartam, hogy a gyerekeimnek legyen a legszebb anyukájuk.
De végül több, mint 90 kilósra híztam Annyira borzalmas volt, undorodva nézem a régi fotóimat! A kollegák nevettek rajtam, ami ahhoz vezetett, hogy még tovább híztam, hiszen bánatomba inkább ettem. Kellett valami, hogy motiváljon, de ez a motiváció egy negatív élményként érkezett meg: hat hónappal azután, hogy felvettek a munkahelyemre, kirúgtak. Világossá tették, hogy nem felelek meg ennek a csuda szuper cégnek az elvárásainak. Nem úgy néztem ki, mint a többi vékony és csinos lány, akik mellettem dolgoztak. Sosem fájt még semmi se annyira, ezért elhatároztam, hogy jobbá változtatom az életem.Először azt hittem, hogy «ha ráhagyom a nassolást, akkor elmúlik a súlyfelesleg», de ez hiú ábránd volt! A világ összes diétáját kipróbáltam, emellett a legdrágább személyi edzőkkel edzettem. De semmi eredménye sem volt… A stressz és a hangulatingadozásaim csak tovább rontották a helyzetet, a kilók nem akartak eltűnni! Azon gondolkoztam, hogy ez a korom miatt van-e (most 28 éves vagyok), vagy örökké kövér fogok maradni.Van egy barátom, aki különböző dolgokat hozat be Kínából, és eladja őket online, neki mindig elmondta ma szomorú «fogyási» történeteim, például, hogyan adtam fel az újabb és újabb diétákat. Egy nappal az egyik pekingi utazása után felhívott, és azt mondta, van egy meglepetése a számomra. Szomorúan mondtam neki, hogy szerintem nem fogok beleférni az ajándékába. Erre azt válaszolta, hogy ezzel a cuccal bármibe bele fogok férni. Kíváncsivá tett, elkezdtem izgulni.
Kiderült, hogy a barátnőm egy csomag Lives nevű italt hozott nekem. De ez nem valami szemét volt, hanem egy a Távol-Keleten, Kínában és Tibetben elterjedt kiváló fogyasztó termék. A barátnőm elmondta, hogy a Lives Kínában valósággal eltűnt a bevásárlóközpontok polcairól, hiszen a kínai nők erősen rászoktak a gyorskajára, ami nem éppen a legdiétásabb étrend a világon. Így hát fel kellett idézniük a régi fogyási és testtisztító módszereiket.
A termék használata nagyon egyszerű, elég rendszeresen, naponta két vagy három alkalommal inni belőle.Minden nagyon egyszerű. A Lives erős természetes antioxidánsokat tartalmaz, emellett felgyorsítja az anyagcserét az eredeti többszörösére, ezáltal gyengéden megtisztítva a bélrendszert, és serkentve a zsír lebontását, amelyek révén a testünk zsírrétegei csökkennek. Ennyi az egész, rendkívül egyszerű folyamat
Érdekes módon, pont egy hónappal azután, hogy lefogytam, találtam egy linket, amelyen keresztül megvásárolható ez a fogyasztó ital online. Ahogy láthatjátok, elkezdték behozni a terméket Kínából :)))Popular Today
Az 4 legjobb ital, ami segít fogyni
Read more
Szabó Melinda lefogyott és másoknak is segíteni kíván
Read more
Gyümölcsitalok fogyni egészségesen
Read more
ÍGY ŰZÖD EL ÖRÖKRE A LÁBGOMBÁT
Read more
Gyógyfüvekkel a visszér ellen
Read more
Gyógynövényekkel a visszér ellen
Read more
Gyors fogyás 1 hét alatt, akár 5 kilótól is megszabad
Read more
Zsírégetés - tudományos megközelítés
Read more

Never Miss A Post!