Cum am scăpat de varice într-o săptămână

Această afecțiune implică numeroși factori de risc și poate duce la complicații majore: ulcer varicos, tromboflebită superficială sau profundă.În cazuri extreme, în care această boală este ignorată și netratată, se pot produce răni deschise (ulcere) la nivelul gambei sau cheaguri de sânge (trombi) care blochează circulaţia sangvină. În aceste stadii avansate, boala venoasă cronică devine de-a dreptul invalidantă.
Venele picioarelor sunt prevăzute cu valve care asigură circulația sanguină de sus în jos. Varicele apar în cazul în care venele se dilată foarte mult.


Această afecțiune venoasă este una dintre cele mai răspândite afecţiuni de pe glob, fiind întâlnite la aproximativ 50% din populaţie. În ţara noastră se estimează că 1 din 5 români suferă de varice. Cel mai frecvent varicele apar la femei iar vârsta este în medie cuprinsă între 20 și 50 de ani.


Factorii care influențează de cele mai multe ori apariția varicelor sunt determinați de: o viață extrem de activă care presupune statul prelungit în picioare, umiditateaexcesivă, caldura puternică, obezitatea prin care o greutate excesivă apasă pe membrele inferioare, sarcina dar și factorii genetici.


Studiile de specialitate care au analizat această afecțiune, au ajuns la concluzia că remediile naturale sunt extrem de eficiente pentru a duce la eliminarea varicelor. Acestea sunt pe bază de plante și uleuri esențiale și vegetale care, dacă sunt aplicate zilnic, pot duce la obținerea unei suprafețe cutanate fine și lipsite de denivelări inestetice.


Popular Today
Сacao: slăbire dulce
Read more
Lapte shake-uri pentru pierderea în greutate - rețete
Read more
10 remedii din plante pentru varice
Read more
Maria Valmar a aflat o metodă de slăbit și dorește să îi ajute și pe alții
Read more
Slabeste cu cel mai gustos desert
Read more
Infuzie de Sănătate
Read more
5 moduri de a corecta o cifră!
Read more
4 metode de albire a dintilor acasa
Read more

Never Miss A Post!