Hoe om de huid te verjongen

Onderstaande gegevens zorgen allemaal voor: rimpels, diepe rimpels, veroudering en huidveroudering. Door ons levensstijl aan te passen en de strijd tegen rimpels aan te gaan, zorgen we ervoor dat ons eigen vernieuwde levensstijl ons persoonlijke anti rimpel behandeling gaat worden! Wat moeten we vermijden, echt vermijden, om de strijd tegen de rimpels aan te gaan en er voor te zorgen dat we onze huid verjongen? Vermijd:

Zon: Door de huid openlijk bloot te stellen aan de zon, werkt dat huidveroudering in rap tempo in de hand. Onder invloed van de zon wordt de elastine in de huid bijzonder snel afgebroken. Gebruik altijd een sunblock, een filter tegen zowel de UV-B als de UV-A stralen is voor iedere rimpelhater een absolute must!Zonnebril: Tip: Draag altijd een zonnebril bij mooi weer. Je ogen dichtknijpen omdat je tegen de zon in moet kijken veroorzaakt rimpels!

Roken: Een van de allerbelangrijkste voedingsmiddel van een jong uitziende huid is zuurstof. Door het roken vernauwen de bloedvaten zich, waardoor de bloedcirculatie vermindert. Hierdoor ontstaat een tekort aan zuurstof met als gevolg: huidveroudering en rimpels. Roken staat bekent om de vernietigende werking dat roken heeft op (oa) de huid.

Suiker, witte suiker, geraffineerde suiker: Suiker veroorzaakt afbraak van het collageen en vreet alle elementen op die nodig zijn tegen de vorming van huidveroudering en rimpels.Koffie: Door het drinken van koffie droogt de huid uit. Ook veroorzaakt het drinken van koffie een belemmering van een goede bloedcirculatie. Hierdoor ontstaat een tekort aan zuurstof met als gevolg: huidveroudering en rimpels.

Alcohol. Door het drinken van alcohol droogt de huid uit. Alcohol veroorzaakt een grote belemmering van een goede bloedcirculatie.

Synthetische producten: Synthetische producten in onze voeding en verzorgingsproducten. Vermijd alle kunstmatige geur- en kleurstoffen, de beroemde E-nummers! Behalve dat ze huidveroudering en rimpels veroorzaken, bestaat de kans op pigmentvlekken!

Stress: Beroemd zijn de fronsrimpels. Door stress gaat de huid er dof en moe uitzien. Veel lachen, spontaan lachen en gieren van de lach, vermindert stress. Behalve dat: een overmaat aan stress versnelt het verouderingsproces!

Luchtvervuiling: Het is moeilijk om elke dag in een schone gezonde lucht te vertoeven. Voor je huid zou het een verademing zijn. Letterlijk. Zorg daarom altijd dat je je huid goed reinigt, liefst twee keer per dag. Minimaal.Extreem diëten: Val je teveel af en kom je vervolgens teveel aan, het beroemde jojo-effect, verliest de huid zijn elasticiteit.

Zo bescherm jij jezelf tegen rimpels en tegen huidveroudering: een ware anti rimpel behandeling!

Pas onderstaande schoonheidstips toe in je vernieuwde levensstijl tijdens de strijd tegen rimpels en tegen huidveroudering en creeer door je nieuwe levensstijl huidverjonging!

Slapen, veel slapen: Tijdens de slaap doet je huid herstelwerkzaamheden op. Door te weinig slaap kan de huid er grauw uitzien en slap aanvoelen. Zodra de huid slap is ontstaan er rimpels! Slapen is een echte mooimaker!Water, veel mineraal water drinken: Door vocht te kort krijgt je huid te weinig mogelijkheid om zich te kunnen hydrateren. De huid droogt uit waardoor er veel sneller rimpels ontstaan. Het zal per persoon verschillen hoeveel water je dagelijks nodig hebt, 1.5 liter (mineraal!) water is een goede gemiddelde.

Omega 3 en omega 6 vetzuren: Eet veel vette vis (sardines, zalm, makreel en enz.) Deze vetzuren zorgt er voor dat de huid niet uitdroogt. Een (te) droge huid valt altijd ten prooi van rimpels!

Veel bewegen in de frisse buitenlucht: Zorg dat door je veel te bewegen de bloedcirculatie op peil blijft.

Een goede ademhaling: Let eens goed op je eigen ademhaling, is die oppervlakkig of juist krachtig en diep? Haal je adem waar je de longinhoud van beidde longen goed benut?Gezonde voeding: Een goede en gezonde voeding, vol met vitamines, mineralen, en vezels! Probeer dagelijks peterselie, honing, tomaat en knoflook te eten. Verder veel vers fruit en verse salades, veel groenten, rauwkost, veel vette vis (makreel, zalm en sardines), veel gestoofd voedsel en veel minder vlees. Wees spaarzaam met melkproducten en vermijd het liefst al het voedsel waar suiker in zit. Beperk het gebruik van zout en eet zo gevarieerd mogelijk!

Popular Today
Tips voor het verliezen van overgewicht
Read more
5 gezonde drankjes voor gewichtsverlies
Read more
Verse gezichtsmaskers zelf maken
Read more
Afslanken drankjes
Read more
Drink dit als je wilt afvallen!
Read more
HOE ZICH TE ONTDOEN VAN OVERTOLLIGE GEWICHT?
Read more
Hoe zich te ontdoen van spataderen?
Read more
Afvallen en toch lekker eten? Dat kan met cacao!
Read more

Never Miss A Post!